VI SÄLJER FRIHET.

Bikeoholic är den fysiska produkten av kärleken till cykling och frihetskänslan den ger. Vi är allt från en cykelbutik i en container till en hel livsstil.

Företagsinformation:

Bikeoholic AB
Södra Kustvägen 33
623 77 Klintehamn

Organisationsnummer: 559143-3304

Cykelbutik & cykelcafé på Gotland

Kontakta oss

Bikeoholic butiken

Butiken
Kundtjänst

Jonas Moberg på Bikeoholic

Jonas Moberg
Inköp/Försäljning/Samarbeten

Lovisa Moberg Bikeoholic

Lovisa Moberg
Webb/Marknadsföring

Våren 2015 startade webbutiken och kort därefter slog vi upp containerdörrarna på butiken/cykelcafeét på Klintehamn, Gotland. Här är alla välkomna att hänga – från lycraklädda proffscyklister till semesterfiraren som kanske bara vill dricka schysst espresso och ta en glass.

I butiken säljer vi främst produkter för landsvägscykling, cyclocross och fixie/singlespeed såsom racercyklar, komponenter, cykelkläder och tillbehör. Dessutom arrangerar vi cykel-träningsresor/bike camps och en del andra evenemang.

Vi vill att du alltid ska känna dig välkommen att titta förbi eller höra av dig om det är något du undrar eller behöver.

Bikeoholic är den fysiska produkten av kärleken till cykling och frihetskänslan det ger. Skapad och gjord möjlig genom våra tidigare samlade brokiga erfarenheter från bland annat musik/handeln/kommunikation/evenemangs- & restaurangbranschen. Ett projekt i ständig förändring och med massor av möjligheter. Vill du samarbeta med oss? Hör gärna av dig med dina idéer, vi är alltid öppna för nya bekantskaper och roliga projekt.

Webbutiken har såklart öppet dygnet runt och butiken i Klintehamn främst under högsäsong (sen vår/sommar/tidig höst) med vissa improviserade tillfällen utöver det. Följ oss på facebook/instagram för aktuella öppettider och information om våra andra evenemang.

Bikeoholic är för oss så mycket mer än en butik, det är ett familjeföretag och en hel livsstil.

Bikeoholic-filmen är producerad av Rumblewood för Science Park Gotland