Om Bikeoholic

Bikeoholic AB är en mötesplats för cyklister och en butik där vi både säljer och hyr ut exklusiva cyklar, kläder och tillbehör. Från våren 2020 så är det det separata bolaget Windbreakers Club AB som framförallt arrangerar guidade turer och andra event på Gotland. 

Organisationsnummer: 559143-3304

Kundtjänst

kundtjanst@bikeoholic.se
0498-400040

Adress:

Bikeoholic AB
Donnersgatan 6A
623 77 Klintehamn

Bikeoholic Klintehamn

Sedan mars 2018 hittar du Bikeoholic i en före detta banklokal på Donnersgatan i Klintehamn, södra Gotland. Hjärtat i verksamheten är bankvalvet som huserar exklusiva racercyklar, hybrider och MTB till både uthyrning och försäljning.

I butiken kan du också handla ett noga utvalt utbud av snygga sportkläder och friluftsprodukter, få din cykel servad i verkstaden och ta en god espresso, energybar eller glass medan du väntar.

Det började våren 2015 när webbutiken öppnade. Kort därefter slogs containerdörrarna upp till en sommaröppen butik och cykelcafé i en container på bakgården av huset.

Det rullade på och under 2018 påbörjades arbetet att flytta till större och mer anpassade lokaler. Det var dags att flytta hemifrån.

Vi vill att du alltid ska känna dig välkommen att titta förbi eller höra av dig om det är något du undrar eller behöver. Webbutiken har såklart öppet dygnet runt och butiken i Klintehamn har anpassade öppettider, fulltid under sommaren och deltid under våren/hösten/vintern.

Följ oss gärna på facebook/instagram förinformation om våra evenemang och erbjudanden.

Bikeoholic är för oss så mycket mer än en butik, det är ett familjeföretag och en hel livsstil.

Bikeoholic-filmen är producerad av Rumblewood för Destination Gotland Hösten 2018