Besök Bikeoholic cykelbutik och cykelcafé

Välkommen till vår butik i Klintehamn. Vi håller öppet under sommartid och utvalda helger under lågsäsong. För löpande information och aktuella öppettider och evenemang, följ oss gärna på instagram och facebook, eller kontakta oss för frågor och önskemål.

 

Njut av en glass och en espresso på vårt cykelcafé

Vi är inte bara en cykelbutik, för under högsäsong, (sen vår/sommar/tidig höst) samt vissa improviserade tillfällen utöver det, sätter vi även igång espressomaskinen så att du kan susa förbi och ta en välförtjänt paus på vårt cykelcafé för en schysst kaffe och lite annan energipåfyllning.

Skön musik, en solstol och en underbar tovig gräsmatta mot fonden av en rostig container och ett stort garage. Urbant och gotländskt på samma gång. Vi serverar italiensk espresso/cappuccino, närproducerad glass utan tillsatser från Gute Glass, kalla drycker samt en selektion av energybars och andra snacks.

I cykelverkstaden erbjuder vi även service samt andra inställningar och justeringar av landsvägs/racercyklar. Boka tid nu:

LÄS MER

Hitta till Bikeoholic

 Adressen till oss är Södra Kustvägen 33, Klintehamn, Gotland. Följ den stridande strömmen lycraklädda cyklister (eller skyltarna) och sväng in på den lilla, lilla vägen mellan husen så kommer du rätt.

Välkommen till Bikeoholic.

Södra Kustvägen 33

Klintehamn, Gotland