Nihola – bästa lådcyklarna på marknaden

Flera gånger har de blivit utnämnda till ”Bäst i test”. Alla cyklar tillverkas för hand i Danmark. Tillverkningen startades av ingenjören Niels Holme 1998 och tillverkar idag både cyklar för familjer, handikappade, transport och reklam- och displaycyklar.

Alla Niholas cyklar är tillverkade enligt grundläggande mekaniska principer och behöver därför inget annat underhåll än en helt vanlig cykel. Cyklarna är den lättaste lastcykeln på den danska marknaden och är uppbyggd av komponenter av bästa kvalité. Styrningen är lätt och stabil och kräver inget underhåll. Precis som på en bil svänger du på själva hjulen, till skillnad från på de flesta andra lådcyklar där du svänger hela lådan. Stabilitet är en nyckelfaktor som gör Niholas cyklar till bland de säkraste på marknaden och därför perfekt både för transport av barn och för cyklisten själv.

Säkerhet och stabilitet

Transportlådan är uppbyggd av en extra stark ram utan hörn som är konstruerad så den i händelse av krock ska ta emot kraften och ge skydd till barnen som sitter i lådan.

Unikt på Niholas lådcyklar är att lådans botten befinner sig lägre än mittpunkten på hjulen. Denna låga tyngdpunkt ger extra stabilitet och ger bra utrymme att utnyttja för förvaring.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.