Vi har semesterstängt 10–17 okt! Alla ordrar som läggs under perioden skickas ut från vårt lager först den 18 oktober. Avvisa

Visar alla 25 resultat

Cinelli ÄR italiensk cykelkärlek

Cinelli är ett klassiskt italienskt cykelvarumärke som grundades i Milano 1948 av den framgångsrike landsvägscyklisten Cino Cinelli. Vi älskar dem för deras alldeles speciella känsla och unika kombination av design, mode och genuint cykelhantverk. Det är helt enkelt italiensk cykelkärlek när den är som bäst. I fabriken utanför Milano bedrivs fortfarande en stor del av cykelproduktionen. Columbus tubing som ligger i samma lokaler tillverkar stålrör som används till deras grymma stålcyklar. Steel is real!

Cykelhantverk med känsla för detaljer

Sedan 1978 är det presidenten Antonio Colombo som är Cinellis framgångar och de har under de senaste åren utvecklat en rad produkter som blivit legendariska.

De är mycket förknippade med fixie-scenen genom sitt lag Team Chrome. De är ledande även på racer och cycloross, komponenter, cykelkläder och accessoarer. Bikeoholic är återförsäljare för Cinelli i Sverige och alla deras cyklar och produkter. Kontakta oss om du vill veta mer, har frågor eller något specifikt önskemål.

18,500 kr21,000 kr
-21%